1. Algemene Voorwaarden Bij Innosleeps streven wij ernaar om ervoor te zorgen dat al onze klanten tevreden zijn met hun aankoop. Wij begrijpen echter dat er gevallen kunnen zijn waarin u een product wenst te retourneren. Dit retourbeleid is bedoeld om deze processen zo duidelijk mogelijk te maken.

  2. Retourrechten Het retourrecht is alleen van toepassing op ongeopende producten. Zodra een product uit zijn verpakking is gehaald, vervalt het retourrecht. Dit is vanwege de aard van onze opklapbedden, die in grote dozen worden geleverd en speciaal ontworpen zijn om eenvoudig te worden geïnstalleerd na opening.

  3. Retourprocedure Als u een ongeopend product wilt retourneren, neem dan binnen 14 dagen na ontvangst contact op met onze klantenservice. U moet het product in de originele verpakking en in dezelfde staat als waarin het is ontvangen, retourneren. De klant is verantwoordelijk voor de kosten van de retourzending.

  4. Terugbetalingen Zodra we het geretourneerde product hebben ontvangen en gecontroleerd, zullen we de terugbetaling verwerken. Houd er rekening mee dat het tot 14 werkdagen kan duren voordat de terugbetaling op uw rekening verschijnt.

  5. Uitzonderingen Producten die zijn beschadigd of niet in de originele staat zijn, komen niet in aanmerking voor retournering. Als u een beschadigd of defect product heeft ontvangen, neem dan zo snel mogelijk contact op met onze klantenservice om een vervanging te regelen.

  6. Vragen Als u vragen heeft over ons retourbeleid, neem dan gerust contact op met onze klantenservice.